dissabte, 18 de maig del 2013

Ayamans



Ho hem de reconèixer, als fotògrafs un lloc abandonat o decrèpit ens posa a mil, vamos que tenim una 'enravenada' o que 'trempam' pels principatins. O com diu un colega de Madrid "nos la pone dura". Per què? Ni idea, però no podem evitar fotografiar tot el que ens passa pel davant. Aquestes fotos son del Palau d'Ayamans de Lloseta, i ahir vespre no és que estàs abandonat, s'hi feia "Acció 13" una trobada de músics, poetes, pintors i escultors que per un vespre tornem omplir de gent aquest meravellós palau senyorial.

dilluns, 13 de maig del 2013

Mal d'ulls



El centre de Palma està canviant en els darrers anys, i la veritat és que no pel millor camí. Després de la ocupació salvatge dels espais públics (Born, Plaça den Coll, Plaça de ses Tortugues...) per part de les terrases dels bars i restaurants ara arriben els aparadors lluents i atapeits de coloraines a un dels carrers més cèntrics de Ciutat. Aquestes dues imatges són del Carrer Unió de Palma, el mateix carrer on hi ha un dels aparadors més fotografiats (Forn des Teatre) i un que li va darrera (Forn Fondo) mostra de l'art modernista de principis del segle XX. Del mateix estil són dos dels edificis més emblemàtics del mateix carrer el Gran Hotel i les Cases Casasayas. No crec que permetre aquesta mena d'aparadors devora edificis històrics sigui la millor imatge que es dona de la ciutat.



divendres, 10 de maig del 2013

Aquí aprenguerem a somiar





A les seves taquilles hi hem comprat les entrades per Indiana Jones, a les seves sales hem cridat quan algun heroi es sortia amb la seva, a les butaques hem tocat per primer cop les cuixes d'una noia i les seves màquines ens han mostrat des de 12 hores de terror ininterrompudes fins a les pel·lícules ja més 'profundes' de passats els 30. Ara ja no s'hi sent res més que el silenci, el silenci involuntari de la manca de públic i la manca d'herois que omplin les pantalles.

dimecres, 1 de maig del 2013

Quotidià

Fems
La imatge dóna per alguna metàfora i algun peu mal intencionat, però no deixa de ser una fotografia relativament habitual a qualsevol carretera de Mallorca